Made with Love
Venus Toronto
Hush Companions

Testing Dean's new pic posting add-on...

  • Welcome to the new CAERF.
    New management and more commited than ever! Have a look at some of the new features HERE.
    If you experience any issue please let us know in the proper forum.
C

Cycleguy007

Guest
On some random pic on my hard drive...



Yep- it works...
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
Testing, too.

Ugh...lol...hold on!

Gawd, I'm hopeless.
 
Last edited:

Raiden

Reviewer
Joined Nov 6, 2009
Messages 6,565
BEER said:

That is a mouth made for a small penis. Just slip in in the gap and she can BBBJ away. Any takers, the word on the street is she is CIM?:lol:
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
I don't see the imageshack option...Although I can manage to attach an image, so all is not lost yet.
Rose1.jpg
 
C

Cycleguy007

Guest
Testing again....

Testing again....

Just another random pic...



Still working! :mrgreen: :cool:
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
I just don't see the imageshack icon anywhere:


Additional Options
Additional Options:
Automatically parse links in text
Disable smilies in text
Attachments
Manage Attachments:

Valid file extensions: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip
Subscription
Subscribe to this thread and notify me of changes:

Rate Thread
Rate this thread with the following value:

You may rate this thread from 1-star (Terrible) to 5-stars (Excellent) if you wish to do so.


Am I missing something here, guys? No blond jokes, either, please!
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
oddball said:
Under Posting Permissions, does the HTML code option need to be on. It's not just randygirl, I don't see the image shack options either.

Okay, thank you oddball. I no longer feel as insane and stupid as I was!
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
oddball said:
Think how I feel, I'm a programmer with HTML experience...lol. But at least I don't have the blond thing working against me...:lol:
I went through my Settings and whatever else I could click, but no dice.

What browser are you using? Would that even make a difference?

lol, well since you are a programmer, I am leaving this mess in your hands! heh...You just volunteered yourself for figuring it out. :D
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
oddball said:
Whoa, I work under the hood, this is a UI issue...lol

I am using Firefox.
And just so I know how to reply, exactly what shade of blond are you?

I am university educated blond. lol Who is using Google Chrome.
 
C

Cycleguy007

Guest
Sorry... I had to look after a customer on the phone... dam job always getting in the way...

Anyways... The Imageshack icon/ link is gone! I swear it was there before.... What happened? :eek:
 

Albino

Well-known member
Joined Feb 1, 2010
Messages 466
randygirl said:
I am university educated blond. lol Who is using Google Chrome.

Try Firefox, then use the image icon and you will have the choice of url or from your pc. With Chrome you will only have the url choice.
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
Albino said:
Try Firefox, then use the image icon and you will have the choice of url or from your pc. With Chrome you will only have the url choice.

Trying this now. Thank you.
 
E

Emperor

Guest
Cycleguy007 said:
Sorry... I had to look after a customer on the phone... dam job always getting in the way...

Anyways... The Imageshack icon/ link is gone! I swear it was there before.... What happened? :eek:

It was there, Dean is looking into it as we speak.
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
Switching to firefox works!

Switching to firefox works!

Cowgirl.JPG
 
Last edited:

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
Although I did not get to use to Imageshack icon, it's still MIA.

Yeah, oddballl...I agree with you. CG overused it.
 

randygirl

Well-known member
Joined Jun 3, 2010
Messages 342
oddball said:
Wow glad it was able to work for you, I am using Firefox and don't see the imageshack stuff even with my geek glasses on.:geek: (cute chaps btw) Always been able to post using the normal pic icons though.

Oh, I can't see the Imageshack icon, either. I downloaded that through my pc...but the option to do that wasn't available when I was using Chrome. :( I really like Chrome, too...but no good for uploading pics to this forum through my pc.

Thanks for the kudos on the chaps! lol They're fun...
 
Top Bottom